Stag AFR szett

A Stag AFR vezérlőt arra tervezték, hogy meghatározza a levegő-tüzelőanyag arányt a (AFR-t) belső égésű motorok esetén. Azon alapul, hogy méri az oxigént a kipufogógázban. A készlet tartalmaz egy széles sávú lambda szondát. Lehet telepíteni különböző üzemanyagok esetén, pl ólommentes benzin, Diesel, LPG / CNG, földgáz, metanol és az etanol. A legtöbb autóba közvetett befecskendezést szereltek, az ECU nem ellenőrzi a működést nagy terhelésekor.

Ez oda vezethet, hogy csökken a motor teljesítménye, az üzemanyag-fogyasztás növekedhet, vagy akár, kár is keletkezhet. A készülék alkalmazható, ha a motort az üzemanyag-ellátó rendszerét (pl. autógáz kettős, benzin-LPG üzem) vagy vegyes (diesel-gáz) állítjuk át. A STAG AFR vezérlővel, a széles sávú oxigénérzékelő segítségével finomhangolás elvégezhető (motor működése görbék), az autógáz rendszerekben, így az AFR arányt meg lehet tartani az optimális szinten, biztosítani a maximális motorteljesítmény és a normál üzemanyag-fogyasztást. Lehetséges, hogy ellenőrizzük a levegő-üzemanyag arányt mind stabil, mind a tranziens körülmények között.

Stagafr

A rendszer beolvassa a következő paramétereket:

  • AFRaránya,
  • lambda érték,
  • oxigéntartalma.

 

A STAG AFR kit úgy tervezték, hogy gyorsan telepíthető és eltávolító (azaz könnyen szerelhető) legyen. Az áramellátást a szivargyújtóból biztosíthatjuk (12V). A kommunikáció egy szabványos USB interfésszel, RS232-vel vagy Bluetooth-al történik. A modul speciális, dedikált alkalmazással működik, kompatibilis a Windows-al. Felhasználóbarát és könnyen használható.

Lehetséges alkalmazások:

  1. kiigazítás az üzemanyag karburátoros-rendszer, és bármely befecskendező tüzelőanyag rendszer esetén,
  2. kalibrálhatók az autógáz rendszerek bármely a piacon rendelkezésre álló generációnál,
    3. diagnosztizálja az üzemanyag rendszert,
    4. diagnosztizálhatók a gyárilag szerelt oxigénérzékelők,
    5. a motor AFR értékeinek ellenőrzése, chip tuning.

 

Az AC kifejlesztett egy olyan készüléket, amely lehetővé teszi, hogy mobil alkalmazás segítségével a széles sávú lambda-szonda ellenőrzést még könnyebben és kényelmesebben elvégezzük. Az alkalmazás Android verzió 4.xx-val működik.

Stagafr2 Stagafr3